• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Фізкультурно - оздоровча робота в літній період

Фізкультурно - оздоровча робота в літній період

2014-07-15

Організація літнього оздоровлення та відпочинку має велике значення для відновлення сил, поліпшення стану здоров’я дітей дошкільного віку.
Влітку батьки прагнуть, аби їхні діти добре відпочили. Окрім поїздки на море чи до бабусі, малюків можна оздоровити у дошкільному закладі. В нашому садочку літньої пори діти максимально бувають на свіжому повітрі, на майданчиках. Адже саме тут відбуваються основні оздоровчі моменти.
День в ДНЗ № 23 починається з ранкової гімнастики. Вихователі використовують усі можливості природного середовища. Літні міні-заняття влаштовують у куточках відпочинку: на березових пеньках або на травичці. Малята полюбляють казкотерапію на свіжому повітрі.Аби малюки не втомлювалися, вихователі змінюють види діяльності: спочатку – гра, потім – хороводи. У спекотну днину діти відпочивають у затінку дерев. Найбільш улюбленим місцем є пісочниця. Колективна творча праця об’єднує, вважають педагоги. Щоб створити місто-фортецю для звіряток, потрібна неабияка уява. Це розвиває моторику рук та творчі нахили. Малювання бризкалками на асфальті – засоби оздоровлення водою.
Ми хочемо бачити своїх дітей гарними, щасливими, успішними, але, мабуть, не помилимося, коли скажемо, що кожен із батьків мріє, щоб його дитина була, насамперед, здоровою, бо немає більшого лиха, ніж коли хворіє твоя дитина.
В ДНЗ нині вирує оздоровча кампанія. Тим діткам, котрі й надалі відвідують навчальний заклад, відпочинок вихователі гарантують.

/Files/images/IMG_6110.JPG/Files/images/IMG_6113.JPG/Files/images/IMG_6114.JPG/Files/images/IMG_6118.JPG/Files/images/IMG_6119.JPG/Files/images/IMG_6123.JPG/Files/images/IMG_6129.JPG/Files/images/IMG_6126.JPG

/Files/images/IMG_6136.JPG/Files/images/IMG_6135.JPG/Files/images/IMG_6102.JPG/Files/images/IMG_6106.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 90