Екскурсія до бібліотеки ЗОШ № 3

2015-11-06

Безмежна сила книги. Без неї людина сліпа, адже з дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує, вона розповідає нам про історію рідного краю, звичаї, традиції… Книга – мудрий друг і порадник, вона, не вміючи говорити, розповідає нам про пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ.

В ній зібрана мудрість усього людства, яка передавалася із покоління в покоління і дійшла до наших днів.

6 листопада у рамках співпраці ДНЗ № 23 «Дзвіночок» зі школою відбулася екскурсія старших дошкільників групи «Ластівка» до шкільної бібліотеки ЗОШ №3. Метою цього заходу було ознайомлення старших дошкольників із шкільною бібліотекою, розшириння знань дітей про професії робітників школи, ознайомлення з правилами поведінки в бібліотеці. Цікава розповідь бібліотекаря викликає у дітей інтерес до школи, до читання, виховує бережне та охайне ставлення до книги, надає перші поради, як користуватися бібліотекою у майбутньому, а найголовніше – викликає бажання стати активними читачами та відвідувачами бібліотеки.

До виховання у дітей любові до книги та читання були залучені батьки, які взяли участь у конкурсі «Книга для дітей своїми руками». Виставка цих витворів була організована у старшій групі закладу «Ластівка».

/Files/images/IMG_4087.JPG

/Files/images/IMG_4085.JPG

/Files/images/IMG_4083.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 130