• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Відкриті покази до педагогічної ради з проблеми: «Формування економічної грамотності дошкільника – невід’ємна складова соціалізації сучасної дитини».

Відкриті покази до педагогічної ради з проблеми: «Формування економічної грамотності дошкільника – невід’ємна складова соціалізації сучасної дитини».

2016-11-29

/Files/images/vihovatel-metodist/IMG_2755.JPG

З 25 листопада по 29 листопада 2016 року в дошкільному закладі в молодшій групі «Ластівка», середній групі «Буратіно» , старших групах «Сонечко», «Журавлик» були проведені відкриті заняття до педагогічної ради з проблеми: «Формування економічної грамотності дошкільника – невід’ємна складова соціалізації сучасної дитини». На цих заходах вихователі продемонстрували свою педагогічну майстерність, високий фаховий рівень у формуванні економічних знань дітей та практичних навичок соціально-економічної поведінки. А дошкільники показали свою компетентність з основ економічної культури та отримали емоційне задоволення від цікавих занять.

/Files/images/vihovatel-metodist/CAM04427.jpg/Files/images/vihovatel-metodist/CAM04417.jpg/Files/images/vihovatel-metodist/CAM04585.jpg/Files/images/vihovatel-metodist/CAM04600.jpg/Files/images/vihovatel-metodist/CAM04620.jpg/Files/images/vihovatel-metodist/IMG_2748.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 2