• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Майстер-клас для педагогічних працівників з проблеми: «Використання нетрадиційних технік аплікації у роботі з дітьми»під темою: "Україна - моя домівка"

Майстер-клас для педагогічних працівників з проблеми: «Використання нетрадиційних технік аплікації у роботі з дітьми»під темою: "Україна - моя домівка"

2017-01-25

/Files/images/vihovatel-metodist/CAM05272.jpg
В дошкільному закладі пройшов майстер-клас для педагогічних працівників з проблеми: «Використання нетрадиційних технік аплікації у роботі з дітьми». Метою заходу було познайомити педагогів з етапами роботи нетрадиційних технік аплікації, з подальшим використанням їх у роботі з дітьми, викликати позитивні емоції від здійсненої діяльності та її результатів. Вихователі створювали власні творчі роботи патріотичного спрямування на тему: «Україна - моя домівка», ділилися власним досвідом нетрадиційних технік аплікації, розширювали власний творчий потенціал.

/Files/images/vihovatel-metodist/CAM05267.jpg/Files/images/vihovatel-metodist/CAM05273.jpg/Files/images/vihovatel-metodist/CAM05253.jpg/Files/images/vihovatel-metodist/CAM05257.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 103