• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Відкриті покази до педагогічної ради з проблеми: «Формування національно-патріотичної свідомості чере ознайомлення з рідним містом».

Відкриті покази до педагогічної ради з проблеми: «Формування національно-патріотичної свідомості чере ознайомлення з рідним містом».

2017-02-24

З 20 лютого по 24 лютого 2017 року в дошкільному закладі в середній групі «Буратіно» , старших групах «Сонечко», «Журавлик» були проведені відкриті заняття до педагогічної ради з проблеми: «Формування національно-патріотичної свідомості через ознайомлення з рідним містом». На цих заходах вихователі продемонстрували свою педагогічну майстерність, високий фаховий рівень у формуванні національно-патріотичних знань дітей та практичних навичок соціально-моральної поведінки. А дошкільники показали свою компетентність зпитань патріотичного виховання та отримали емоційне задоволення від цікавих занять.

/Files/images/vihovatel-metodist/ekskursya/IMG_3093.JPG/Files/images/vihovatel-metodist/ekskursya/IMG_3097.JPG/Files/images/vihovatel-metodist/ekskursya/P70310-093839.jpg/Files/images/vihovatel-metodist/ekskursya/P70310-094214.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0