• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Низький Вам уклін, Ветерани-герої! Низький Вам уклін, Ветерани-герої! Низький Вам уклін, Ветерани-герої! Низький Вам уклін, Ветерани-герої!

Низький Вам уклін, Ветерани-герої! Низький Вам уклін, Ветерани-герої! Низький Вам уклін, Ветерани-герої! Низький Вам уклін, Ветерани-герої!

2017-05-05

Настала весна! Цвіт садів і бузку нагадав всім про прихід величного свята Дня Перемоги. 72 роки минуло з того часу, коли перестали гуркотати гармати і оплакувати своїх синів матері. В переддень 8 травня, в День пам’яті та примирення, коли шанують десятки мільйонів жертв Другої світової війни і в переддень Дня Перемоги вихованці нашого закладу понесли квіти до пам’ятника Льотчикам-визволителям Білої Церкви від німецьких загарбників. В хвилині мовчання вони схилили свої голівки, вшановуючи і пам’ятаючи солдатів, які здобули цю нелегку Перемогу в Другій світовій війні. Сподіваємось, що цей траурний захід сприятиме формуванню у дітей інтересу до історії нашої країни, гордість бути українцем та повагу і вдячність за подвиг героїв, що не має строку давності.

Вклоняємося Вічному вогню,

Вклоняємось доземно всім солдатам,

Що міряли дороги крізь війну,

Щоб нам сьогодні жити і радіти.

Кiлькiсть переглядiв: 110