• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Засідання педагогічної ради з проблеми «Формування національно-патріотичної свідомості чере ознайомлення з рідним містом».

Засідання педагогічної ради з проблеми «Формування національно-патріотичної свідомості чере ознайомлення з рідним містом».

2017-02-28

28 лютого 2017 року відповідно до річного плану роботи відбулось засідання педагогічної ради з проблеми «Формування національно-патріотичної свідомості чере ознайомлення з рідним містом». Національно-патріотичне виховання - одне із нагальних, актуальних та пріоритетних завдань сьогодення. Завдання педагогічної ради спрямовано на актуалізацію знань педагогів, стимулювання творчих пошуків, активізацію пізнавальної активності щодо удосконалення, осучаснення принципів, методів, прийомів і форм роботи з дітьми щодо питань патріотичного виховання . У формі круглого столу педагоги обговорили проблемні питання, презентували роботу по здійсненню проектів по ознайомленню старших дошкільникув з рідним містом.

/Files/images/vihovatel-metodist/CAM05995.jpg/Files/images/vihovatel-metodist/CAM06003.jpg/Files/images/vihovatel-metodist/CAM06000.jpg

/Files/images/_5_papka/20170316_130400.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 4