• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Робота консультативного пункту з проблеми "Формування природничо - екологічної компетентності дітей дошкільного віку з використанням нетрадиційних форм роботи"

Робота консультативного пункту з проблеми "Формування природничо - екологічної компетентності дітей дошкільного віку з використанням нетрадиційних форм роботи"

2022-10-26

/Files/IMG-78763e11e677f0159ac2f996b2ec0fb3-V.jpg

Було проведено засідання Консультативного пункту у форматі ZOOM-конференції для вихователів БМТГ з проблеми: «Формування природничо-екологічної компетентності дітей дошкільного віку з використанням нетрадиційних форм роботи».
Педагог виступила з досвідом своєї роботи, що розкриває актуальність формування екологічної свідомості та навичок, орієнтованих на сталий розвиток дітей дошкільного віку як традиційними методами і прийомами, так і з використанням нетрадиційних форм роботи. Він містить теоретичний і практичний аспекти даної теми, представлений перспективний план роботи на рік, екологічні стежини, акції, проєкти, технологію експериментальної роботи дошкільнят.
На засіданні виступила консультант КУ БМР ЦПРПП Романюк Оксана Валеріївна, яка зазначила актуальність висвітленої теми та обов'язкове використання шляхів, форм та методів роботи як з дітьми, так і з їх батьками. Підкреслила необхідність використання в роботі з дітьми в час дистанційного спілкування, який склався сьогодні в країні, саме таких, на перший погляд, невимушених, але таких цікавих дітям форм роботи.

/Files/Рисунок2.png/Files/Рисунок1.png

Кiлькiсть переглядiв: 37